A la carte menu

Vi endrer vår meny både titt og stadig, i takt med sesongene og vår tilgang på lokale råvarer. Vi kan tilby både enklere retter som smørbrød og fiskesuppe - og mer raffinerte retter av både kjøtt og fisk. Håper vår meny vil falle i smak.

Ala carte restauranten er åpen Mandag - Lørdag fra kl. 13.00 til kl. 21.30

Søndager serverer vi Søndagsbuffet med varme- og kalde retter og dessertbord

fra kl 13.00 til kl. 16.00.

Our Ala carte Restaurant is open monday to saturday from 13.00 - 21.30

on Sundays we serve buffet from 13.00 - 16.00.

Forrett / Appetizer

Lokalfanget hvit fisk fra «Båly» med smørkokte purreløk

lettrøkt fiske Veloute og urtesalat

Inneholder: fisk, melk, egg og selleri

Locally caught white fish from «Båly» with butter cooked leeks

Smoked fish veloute and herb salad.

Contains: Fish, milk, eggs and celery

Kr 135,-

Fenalår med lune potetlomper

pepperrots rømme, tyttebær og brønnkarse

Inneholder: hvete, melk og egg

Cured lamb with Norwegian potatoes cakes

Horseradish sour cream, lingonberry and watercress

Contains: wheat, milk and eggs

Kr 145,-

Hovedrett / Main Course


Lokalfanget hvit fisk fra «Båly» med selleri,

epler, karse og selleri saus

Inneholder: fisk, melk og selleri

Locally caught white fish from Båly with celery,

apples, cress and celery sauce

Contains: Fish, milk and celery

Kr 295,-

And fra Holte Gård

a’la orange med vinterkål

Inneholder: melk og selleri

Duck from “Holte Gård”

a'la orange with winter cabbage

Contains: Milk and celery

Kr 365,-

Ribbetallerken med ribbe, medisterpølse

Medisterkake, rødkål, poteter og Julesaus

Inneholder: melk

Norwegian Christmas dish; Pork risb, sausage, pork patties, red cabbage,

potatoes and Christmas sause.

Contains: Milk

Kr 315,-

Pinnekjøtt med kålrabistabbe

Poteter og pinnesjy

Inneholder: melk

Norwegian Christmas dish; Cured lamb ribs with mashed rutabaga,

potatoes and broth.

Contains: Milk

Kr 355,-

Barnemeny / Childrens menu
(For barn opptil 12 år)

(For children up to 12 years)

Pasta med kjøttsaus.

Inneholder: Hvete, Selleri, Melk, Egg

(Kan lages glutenfri)

Pasta with meat sauce.

Contains: Wheat, Celery, Milk, Egg.

(this dish can be made glutenfree)

Kr 125,-

Fiskekaker med gulrot, potet og smeltet smør.

Inneholder: Fisk, Melk, egg.

Fish cakes with carrots, potato and melted butter.

Contains: Fish, milk and eggs.

Kr 125,-

En liten Hvit fisk fra «Båly» med selleri,

epler, karse og selleri saus

Inneholder: fisk, melk og selleri

A small white fish from “Båly” with celery,

apples, cress and celery sauce

Contains: fish, milk and celery

Kr 149,-

Liten Ribbetallerken med ribbe, medisterpølse, medisterkake, rødkål

poteter og julesaus

Inneholder: melk

A small Norwegian Christmas dish; Pork risb, sausage, pork patties, red cabbage

potatoes and Christmas sause.

Contains: Milk

Kr 159,-

Dessert

Riskrem med rød saus og sprø mandler

Inneholder: melk, mandler og egg

Rice pudding with red berry sauce and almonds

Contains: Milk, almonds and eggs

Kr 125,-

Multekrem med sorbet og krumkake

Inneholder: hvete, egg, melk, hasselnøtter

Cloudberry cream with sorbet and wafer biscuits

Contains: Wheat, eggs, milk and hazelnuts

Kr 135,-

Sjokolade mousse med kirsebær

Sjokoladeis og karameliserte hasselnøtter

Inneholder: melk, egg, soya lecitin og hasselnøtter

Chocolate mousse with cherries

Chocolate ice cream and caramelized hazelnuts

Contains: Milk, eggs, soy lecithin and hazelnuts

Kr 135,-

Del