Ferie

Lange, lyse sommerkvelder. Duften av sjø og salt. Gleden over napp på stanga. Sand mot nakne tær. Fiske krabber i fjæra mens solen er lav. Nyte livet og sommerens gleder.

Stå på Norges sydligste punkt og kjenne regnet piske. Fra stormen og inn i varmen. Synke ned i boblebadet. Løpe fra et kaldt sjøbad til urtebadstuen. Se sjøsprøyten på vinduet. Krype opp i komfortable møbler under et varmt teppe. Være levende.

Livet på Lindesnes Havhotell er godt både om sommeren og vinteren. En koselig spasertur unna finner du Kråkevika med hvitkornet badestrand og glatte svaberg. Vi pakker en piknikkurv for deg med havets gleder og god drikke. Turen ut til fyret er obligatorisk. I tillegg ligger vi i senter av sørlandets beste destinasjoner for barn. Dyreparken, Sørlandsbadet og Barnas Dyrepark for å nevne noen.

Type:

Barnas Dyrepark

- en kjær nabo som tilbyr et koselig møte mellom barn og dyr.

Lindesnes Fyr

Et tusenårssted, et museum, et turistmål, en attraksjon og en opplevelse i ulikt vær og vind.

Kajakk

Havhotellet er et perfekt utgangspunkt for en kajakktur. På rolige dager kan du padle ut mot den ytterste spiss av Norge og nyte utrolige omgivelser. Dersom sjøen er mer urolig anbefaler vi å padle gjennom den flotte Spangereid kanalen og videre innover fjorden.

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet frister med lek og aktiviteter for hele familien - ute og inne. Sørlandsbadet har mange attraksjoner å by på, fra de mest spektakulære med fart og spenning, til de mer rolige der man kan nyte livet. Ligger i Lyngdal ca 20 min kjøretur unna.

Golfbane

Spill golf på Norges sydligste golfbane

Sykkeltur

Med sykkel har du mange muligheter

Havrafting

Opplev Lindesnes i full fart og frisk sjøsprøyt. Dette er en frisk og spennende naturopplevelse med inspirerende rib kjøring krydret med guiding, kystkultur og bakoversveis. Turene passer for alle og starter på brygga foran hotellet.

Turer til fots

Området rundt Havhotellet passer perfekt til gå- eller løpeturer. Vi har laget et kart som du får i resepsjonem med gå og løpeturer i nærområdet. Hvis du har lyst til å ha med deg litt niste lager vi gjerne det til deg - eller så anbefaler vi å handle inn deilig lokal mat fra Jentan på Båly.

Velvære og trening

Alle våre gjester har fri tilgang til velvære og treningsavdeligen på hotellet. Her finner du et velutstyrt trimrom, rolige lougearealer, sauna og boblebad.

Volleyball

Fisking

Prøv fiskelykken - vi har fiskestenger!

Teamaktiviteter

I spissen for våre aktiviteter står Johan Remen Evensen, verdensrekordholder, OL- og VM-medaljør. Johan har lang erfaring med å jobbe sammen som lag og sammen jobbe for å prestere best mulig. Han har vært med på 71° Nord (TVN), Mesterenes Mester (NRK) og Hvem kan slå Aamodt&Kjus (TVN). Dere vil merke at våre aktiviteter er inspirert fra mange av hans opplevelser. Hvordan tror du det er å fly 246,5 meter på ski?