Julen på Havhotellet

Sjeldent har vi gledet oss så mye til å ønske velkommen til julen på Havhotellet. Dette blir anderledesjulen, rolig og neddempet, men desto viktigere er det å treffes i trygge omgivelser og nyte god mat og gode opplevelser – sammen. Håper vi vil skape en strime lys for deg som du kan ta med deg videre inn i mørketiden og høytiden.

Smittevern er en styrende faktor ved alle arrangementer på Havhotellet denne tiden, det er derfor påbudt med bordbestilling i forkant og kun et begrenset antall gjester. Husk å bare komme om du er helt symptomfri og hold god avstand. Drikkeservering ved bordene.


13. november; Åpning av julehotellet

Varmt velkommen til å bli med på åpning av julesesongen hos oss, bli med på en uformell og gøy kick-off. Hotellet er pyntet, og mat og drikkemenyen er preppet til høytiden. Bordsetting og matservering fra kl 1900. Julemusikk-bingo fra kl 2030.

Kleskode; ugly-christmas-sweather
Meny; Kjøkkensjefens egen juleburger av ribbe
Underholdning; julemusikk-bingo

Fine premier og høy-julestemning-garanti


4. desember; konsert med Silje Torsøe og 5 rettersjuleinspirert middag

En julekveld på Havhotellet for alle sanser. Nydelige og smakfulle opplevelser, len deg tilbake og nyt. Silje har fått med seg Torbjørn Alfsen, og sammen serverer de oss en akustisk og intim julekonsert som etterfølges av en 5 retters juleinspirert meny. Aperitiff er inkludert i prisen.

Pris 795,- Påmelding til resepsjonen 38600800 / post@havhotellet.no


5. og 12. desember; Havhotellets julebuffet og under holdning fra scenen.

Vårt kjøkken er preget av lokale råvarer og alt er selvsagt hjemmelaget. Pinnekjøttet og ribba kommer fra lokale bønder hvor dyrere har beitet fritt i vår flotte natur. Fisk og skalldyr er trukket i kjente farvann, og mye av salatene og alt det grønne på kaldmatbuffeten er også fra lokale leverandører. Vi streber etter å ha så mye som mulig av kaldmaten selv, og det vi ikke rekker kjøper vi fra gode produsenter som ikke ligger langt unna. Ekte, ærlig og kortreist. Og dessertbuffeten bugner av hjemmelagde kaker, konfekt og mye mye mer. Etter middag blir det underholdning fra scenen. Aperitiff er inkludert i prisen.

Pris 695,- Påmelding til resepsjonen 38600800 / post@havhotellet.no


6. desember; Julekonsert med Myrull på vakre under
+ 5 retters juleinspirert middag på Havhotellet

Det å sitte på havbunnen og skue ut over fiskene i den kalde Nordsjøen mens Myrull brer om seg ei strime lys med sin intime og varme julekonsert gleder vi oss til! Myrull byr på vakre gamle toner som gjentolkes med stor innlevelse og musikalsk dyktighet, og få kjente og kjære julesanger fremført på myrullsk vis. Etter konserten rusler vi bort til Havhotellet der kokkene har forberedt en nydelig 5 retters julemiddag med lokale smaker. Juleaperitiff inkludert.

Pris 1200,- Påmelding på live.under.no


Familiejulebord – 29. november, 6., 13. og 20. desember

Vårt kjente julebord står dekket på søndagene og for barna blir det eget rom med julefilmer. Og ikke minst kommer juletorsken på besøk med noe godt.

Pris 395,- Påmelding til resepsjonen 38600800 / post@havhotellet.no


Del