Mat

På Havhotellet lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers med hovedvekt på sjømat. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg

Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke. Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.

På Havhotellet  lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers med hovedvekt på sjømat.  Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg

LindesnesHavhotell_MartinePetraHoel_img_8236zz.jpg
LindesnesHavhotell_MartinePetraHoel_img_8228zz (Large).jpg
RosfjordStrandhotell_mars_2016_by_MartinePetra__mg_4572.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7734.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7968.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7861.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7691.jpg
12440762_10154151056013555_2578879929387678904_o.jpg
Del