Velkommen til Lindesnes Business Forum 18.april 2023

Å være modig når det blåser ligger i DNAet vårt på her på Sydspissen. Å se mulighetene og vise mot når mørke og uforutsigbare krefter gjør seg gjeldende, er en del av vår historie. Derfor er vi stolte av å kunne presentere mulighetenes møtested i sør.

Sammen med verdens kanskje mest ettertraktede og modige kvinnelige leder, klodens mest banebrytende polfarer, en dobbelt olympisk mester og Mesterens Mester-maestro og motgangens sanne mester, håper vi å servere dere en opplevelse dere sent vil glemme.

Innrammet i et Havhotell som står støtt i alle vindstyrker og et gastronomisk og arkitektonisk Under realisert på mangfoldig mot og lokal entusiasme, er det en stor glede å ønske velkommen til historiens første Lindesnes Business Forum.

 

Lise Klaveness

- Mot til mangfold

Stig André Berge

- Mot alle odds

Børge Ousland

- Mot i mørket

Olaf Tufte

- Mot til å satse


Konferansier
Knut Skeie Solberg


Konferansen starter
kl.11 tirsdag 18.april.

Innhold og pris

• Lunch
• Foredrag
• Q&A
Eksklusiv middag på Under

Pris pr person
10.900,- med overnatting
9.900,- uten overnatting

(ønsket drikke kommer i tillegg til prisene)

Begrenset antall plasser

Bindende påmelding

Lise Klaveness

Lise Klaveness (født 19. april 1981 i Meland) er en norsk jurist og tidligere fotballspiller som fra mars 2022 er president i Norges Fotballforbund (NFF). I løpet av sin første tid som president, har hun blant annet fokusert på menneskerettigheter og like muligheter for alle, uavhengig av for eksempel hudfarge eller om de tilhører LHBT+

I perioden 1997–2011 var hun profesjonell fotballspiller for ulike toppklubber og hun spilte til sammen 73 kamper for Norges A-landslag. Etter spillerkarrieren jobbet hun også som ekspertkommentator for NRK. Fra 2018 til 2022 hadde hun direktøransvaret for elitefotball i toppledelsen i Norges Fotballforbund.

(fritt fra Wikipedia med forbehold om feil)

Olaf Tufte

Olaf Karl Tufte (født 27. april 1976 i Tønsberg) er en norsk konkurranseroer fra Nykirke i Horten kommune. Tufte er medlem av Horten Roklubb.

Tufte har vunnet fire olympiske medaljer: to gull, en sølv og en bronse. Sølvet tok han i dobbeltsculler sammen med sin makker Fredrik Bekken i Sydney i 2000. I 2004 i Athen vant han OL-gull i singlesculler. I sommer-OL 2008 i Beijing vant han igjen gull i singlesculler. Tufte deltok også i 1996 i Atlanta med 8.-plass i firer uten styrmann sammen med Halvor Sannes Lande, Morten Bergesen og Odd-Even Bustnes. Han har også vunnet verdensmesterskapet i singlesculler i Luzern i 2001 og i Milano i 2003. Tufte har to VM-sølv samt to VM-bronse.

(fritt fra Wikipedia med forbehold om feil)

Børge Ousland

Børge Ousland (født 31. mai 1962 i Oslo) er en norsk polfarer og eventyrer som er mest kjent for sine solo ekspedisjoner til polarområdene.

Hans siste ekspedisjon, over Nordpolen i mørket, som han gjorde med Mike Horn, er av National Geographic beskrevet som “den dristigste polarekspedisjonen i moderne tid”. Det er blant annet den vi skal få høre om. Børge Ousland har mottatt en rekke internasjonale utmerkelser for sine ekspedisjoner og regnes nå som en av vår tids ledende polfarere.

Stig Andre Berge

Stig-André Berge (født 20. juli 1983 i Oslo) er en norsk olympisk bryter som representerer Oslo bryteklubb. Berge bryter i 66-kilosklassen nasjonalt og i 60-kilosklassen internasjonalt, i bryte-stilarten gresk-romersk.

Berge kvalifiserte seg til Sommer-OL 2008 i Beijing, i april samme år. Første OL-kamp, tapte han mot Nurbakyt Tengizbayev fra Kasakhstan. Han tapte også første OL-kamp mot Hasan Aliyev fra Aserbajdsjan under Sommer-OL 2012 i London.

Under Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro vant han bronsefinalen mot Rövşən Bayramov fra Aserbajdsjan, etter å ha tapt semifinalen mot sølvvinner Shinobu Ota fra Japan.

(fritt fra Wikipedia med forbehold om feil)

Knut Skeie Solberg

Brenner for kommunikasjonen og samarbeidet som utvikler teamet og arbeidsplassen. Rådgiver, foredragsholder, konfransier - og programleder for podcasten Våre vinnere.

Brenner for formidling og kommunikasjon som utfordrer og inspirerer i samme ærend. For den enorme kraften som finnes i samarbeid - og hvordan man bygger og utvikler kruttsterke lag gjennom riktig kommunikasjon.