Julen på Havhotellet

Dette året gleder vi oss mer enn noen gang til å pynte hotellet i full julestas, og ikke minst til å ønske dere velkommen til årets julebord og en hyggelig før-juls-stund hos oss. Nå er vi klar til å ta tilbake “den gode julestemningen” og om dere velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for å gjøre kvelden til en flott opplevelse.

På Lindesnes Havhotell, handler julebord først og fremst om god mat, god stemning og gode opplevelser sammen. Vi tilpasser oss omgivelsene og gjeldende restriksjoner og dekker opp bord- og selskapslokale etter deres behov. Du får alltid den deilige Julestemningen og minglingen.

Hos oss er vi glade i lokalforankret mat. Vi kan serverer julematen både som julebuffet med julens tradisjonelle retter med det gode tilbehøret og bugnende dessertbord - eller som skreddersydd og tilpasset juleinspirert meny. Vi benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammer, juletorsken er fisket i lokalefarvann, et godt måltid som er et perfekt utgangspunkt for en fin kveld!

Inviter med deg firmaet , familien eller vennegjengen til oss på Havhotellet – så sørger vi for å sette dere i den gode, varme julestemningen.

Fredager: Tre-retter Juleinspirert middag
Lørdager: Vår fantastiske Julebuffet med lokale råvarer

Søndagene 4. og 11.desember fra kl.13 inviterer vi til vårt tradisjonsrike Familiejulebord


Ett døgns Julebord kr.1595,- pr person
To døgns Juleweekend kr.3495,- pr person
Kveld uten overnatting kr.745,- pr person

Tilbudet gjelder 2-4.desember og 9-11.desember - overnatting er inkludert julefrokost og overnatting i dobbelt-rom.

Ta gjerne kontakt
38 600 800 / post@havhotellet.no