Velkommen til vårt nye konsept og storstue Laboratoriet

En måltidsopplevelse som fokuserer på nærhet til kokkene, til råvarene og til historiene som ligger bak hver rett.

På Havhotellet nyter vi å bo midt i matfatet. Ingen andre steder er det større mangfold i den grønne og blå naturen enn nettopp her vi bor. Og området rundt oss har vi en rik matkultur og historie som vi lærer av og lar oss inspirere av.


Vi elsker å fortelle de gode historiene om maten vi lager, og endelig har vi fått et rom som er laget spesielt for dette! Det er et åpent kjøkken, og et areal som skal romme både kunnskapsdeling, inspirasjon og lek med råvarer.

Lunch eller middag i vårt Laboratorium passer perfekt for 8-32 personer

Kontakt resepsjonen for et tilrettelagt tilbud post@havhotellet.no / 38600800

 

 

Et laboratorium er særlig brukt for større eller mindre rom eller bygninger som er spesielt innredet og utstyrt for gastronomiske utskeielser. Laboratorium blir også brukt om rom eller bygninger for fysiske, botaniske, kulinariske, kokkekunstneriske formål med mer. Alt etter rommets formål skjelner man mellom undervisnings-, nytelses- og forskningslaboratorium.

Vårt matlaboratorium er et unikt rom spesielt innredet for gastronomisk nytelse med mat og drikke.

Lunch eller middag i vårt Laboratorium passer perfekt for 8-32 personer

Kontakt resepsjonen for et tilrettelagt tilbud post@havhotellet.no / 38600800