Bryllup eller selskap

Vi tror du kjenner det på magefølelsen hvis du besøker oss for en samtale … viktige begivenheter blir enda finere om du tilbringer de her hos oss på Havhotellet.

Vi er med som et delaktig og varmt vertskap gjennom hele forberedelsen og ikke minst på den store dagen. Skreddersøm av arrangement er vår spesialitet. Et arrangement i forkant av selve dagen. En spesiell vielse på et magisk sted. En personlig vri på selve dagen. Sammen finner vi løsningen for at deres dag blir helt som dere ønsker eller enda bedre.

Tusen takk for fantastisk service og opplevelse i regi av dere! Dere anbefales videre og alle gjestene har skrytt masse. En ekstra takk til Merethe som var helt fantastisk hjelpsom gjennom hele prosessen. Det ville aldri blitt det samme uten din hjelp.
Stine ❤ Morten.


På vegne av meg og min kone til alle dere på Havhotellet – tusen, tusen takk! Fra første dag vi ble vist rundt for snart et år siden, til prosessen videre med samtaler og oppfølging. Det har vært så ryddig og profesjonelt, og måten vi fra dag en har blitt ivaretatt på har vært helt forbilledlig. Det er mange hotel, kjøkken og restauranter som kunne hatt veldig mye å lære av dere. Hele dagen fikk på skinner og dere leverte perfekt i alle ledd. Vi kunne ikke hatt en bedre bryllupsfest, og tilbakemeldingen fra våre 69 gjester har vært entydig – dette var det flotteste og beste bryllupet de noensinne hadde vært i. Frokosten vi fikk servert på rommet i går og gaven dere hadde lagt der at vi er invitert tilbake på vår første bryllupsdag om et år for treretters middag og overnatting. Ting som ikke inngikk i pakken, og som vi aldri hadde forventet – men som løftet opplevelsen vår til helt nye høyder. Dere er virkelig en helt fantastisk gjeng!
Anja ❤ Andre


Kjære alle dere fantastiske menneskene som jobber på Lindesnes Havhotell. Tusen millioner takk for at dere gjorde bryllupshelgen vår til en sann drøm. For en fantastisk service dere har vist oss gjennom hele prosessen og gjennomføringen. Vi er utrolig takknemlige.
Kaia ❤ Matias