Opplevelser og aktiviteter

Rammene for din konferanse kan vanskelig bli bedre. Hotellet vårt ligger rett på bryggekanten mellom flotte sandstrender, fjorder, hav, en historisk kanal - med kort vei til Lindesnes Fyr. Omgivelser som innbyr til aktiviteter, og vi hjelper deg gjerne med å lage en pakke som passer for din gruppe.

Kvalitet og skreddersøm er viktig for oss. Du skal kose deg og fokusere på å ha en god stund med dine kollegaer, venner og familie, så overlater du planlegging og gjennomføring til oss. Vi tenker på oss selv som et lite eventbyrå ved siden av å være vertskapet for konferansen din, og vi setter pris på å bli utfordret. Sammen lager vi minneverdige opplevelser til dere mens du er på Sydspissen.

Vår lokalkunnskap, infrastruktur og fagkompetanse gjør at vi kan sette sammen alle typer arrangement og aktiviteter ut fra ditt behov, tidsramme og budsjett.

Kontakt oss på post@havhotellet.no eller +47 38 60 08 00

Teamaktiviteter

Vi skreddersyr gjerne aktiviteter for din gruppe. Her ser du også noen eksempler på det andre vi kan tilby...

Omvisning på Under

En omvisning på under er et populært valg for våre gjester på Havhotellet. Tidligere deltakere sier de føler seg svært inspirert etter å ha vært med oss ned under vann for høre om prosessen med å bygge verdens største og Europas eneste undervannsrestaurant i lille Spangereid. Vi forteller også om hvordan det er å drive en Michelin restaurant hvor det er verdensmesterskap hver eneste kveld.

Aktiviteter på Fyret

Sydspissen av Norge er et magisk vakkert sted, og kan fortelle om både en historie og bruk i dag som vil fascinere de fleste. Her ute kan fyrets dedikerte team ønske dere velkommen til å oppleve området med flere sanser. Ulike omvisninger med både smaker og historier står på programmet.

Vi anbefaler også varmt å se fyret når det er på jobb, altså etter mørkets frembrudd. En nattomving med gruppen din er garantert minneverdig. Fyrvokter tar dere med rundt på området og forteller om fyrets historie. Han serverer også en varm styrkedrikk inspirert av havet.

Keramikkverksted i inspirerende omgivelser

Vi har mange gode naboer her ute på Sydspissen, og Trond og Hanne er en av disse. De har laget den nydelige keramikken du finner på under – både kunst, bordpynt og tallerkener. De har et utrolig flott verksted på den gamle kraftstasjonen på Lonebekken som ligger bare 5 minutters kjøring unna Havhotellet. Her inviterer de til keramikkers i magiske omgivelser. Vi garanterer en stemningsfull og minneverdig kveld, pakket med inspirasjon, skaperglede og fine menneskemøter.

Seilas med Rubb

Om dere har lyst til å komme enda tettere på havet, og oppleve sydspissen fra sjøsiden og ikke minst kjøre gjennom en av de vakre uthavnene her på Sørlandet, så anbefaler vi en tur med Rubb. Den ombygde fiskeskøyta Rubb tar dere med til vakre øyeblikk i pittoreske omgivelser, mens du nyter en deilig varm drikke - en sjelfull opplevelse. Eller en svært frisk opplevelse når vinden suser og havet virkelig lever. Den lokale kapteinen har levd et langt liv på sjøen og er en engasjert kaptein og historieforteller.

Krepsefiske – med ekte fiskere

«Levende sjøkreps er så godt at det burde være ulovlig ikke å kjøpe den», hevdes det av profilerte matskribenter (Finansavisen, 13.05.2016). Det er det flere som mener. Derfor driver «Knipseren» et spesialisert teinefiske etter sjøkreps (Nephros norvegicus) i området rundt Havhotellet.
Det å få være med en krepsefiskebåtene på ekte fiske er en unik opplevelse, når du er med er du en del av mannskapet som må ta sin del av jobben. Det vil også være mulig å kjøpe med seg en del av fangsten, pris per kilo.

Havfiske

Vi skreddersyr turen og fiske slik du vil ha det. Vi legger opp turen og fisket slik som du ønsker – og fisker etter de artene du ønsker. Den lærer vi deg å sløye om bord, og selvsagt får du også ta den med deg om du ønsker. Vi kan ikke garantere fangst, men vi gjør vårt ytterste for å finne gode fiskeplasser. Båtturen i seg selv er en opplevelse om du er interessert i natur, fotografi og historie utover fiske. Ingen turer er like. Vi holder alt av utstyr.

Dagens utfordring

Dagens Utfordring er perfekt for dere som ikke har tid å avse i programmet til en aktivitet, men har lyst til å engasjere og aktivisere deltakerne i pauser og gjennom dagen. Dagens utfordring blir delt ut av oss på starten av dagen eller under lunsj for eksempel, og den skal løses lagvis. Dere deler selv inn lag. Utfordringen fordrer å tenke utenfor boksen, kreativitet og felles skaperglede. Før middagen må oppgavene l

everes inn, og premieutdelingen og framstillingen av de ulike løsningene er underholdene under middagen. Vi ordner premie til vinnerlaget.

Vi skreddersyr tilbudet til deg og din gruppe – kontakt oss på post@havhotellet.no eller +47 38 60 08 00