Mat og drikke

På Havhotellet nyter vi å bo midt i matfatet, og menyen vår tar utgangspunkt i lokale smaker, råvarer og historier. Ingen andre steder er det større mangfold i den grønne og blå naturen enn nettopp her vi bor.

Området rundt oss har en rik matkultur og historie som vi lærer av og lar oss inspirere av. Og Kjøkkensjef Bernt Sætre og hans team elsker å utforske de mulighetene som ligger i råvarene vi finner rett utenfor kjøkkendøren.

Åpningstider i restaurantene

Vår ala carte restaurant er åpen for lunch og middag mandag til lørdag (restauranten er dessverre stengt søndager utenom sommeren). Lobby og barområde er åpent når hotellet er åpent. Laboratoriet er åpent med egne avtaler.

Ala Carte restauranten vår

Vår Ala Carte meny følger sesongen her ute på Sydspissen, du kan alltid få dagens fangst fra fiskemottaket som ligger ved siden av oss på brygga, eller en smak fra den grønne naturen som omgir oss. Maten er alltid servert med et smil. Vi serverer lunsj fra kl 1300 og middag fra kl 1600.

Laboratoriet

En måltidsopplevelse som fokuserer på nærhet til kokkene, til råvarene og til historiene som ligger bak hver rett. Vi elsker å fortelle de gode historiene om maten vi lager, og endelig har vi fått et rom som er laget spesielt for dette! Det er et åpent kjøkken, og et areal som skal romme både kunnskapsdeling, inspirasjon og lek med råvarer. Åpent etter avtale.

Lobby og Barområde

Vårt koselige lobby og barområde er det første du møter når du ankommer oss på Havhotellet. Her inviteres du til å sitte ned og nyte en god drink, et glass champagne eller ta en øl. Og om du blir sulten og ikke har lyst til å bevege deg inn i restauranten serverer vi gjerne en snacks fjøl med lokal tapas som du kan kose deg med her.