Ditt neste arrangement hos oss?

På Havhotellet skreddersyr vi konferansen etter dine behov, vår største styrke er vår evne til å tilrettelegge for nettopp dine ønsker.

Kick-start det nye året med en samling hos oss.

Dersom du reserverer en konferanse hos oss i januar, februar eller mars har vi noen ekstra gode tilbud.

Velg mellom;

  • Vi gir gruppen din en omvisning med foredrag på verdensfenomenet Under uten ekstra kostnad. En inspirerende time hvor vi snakker om prosessen fra ide til virkelighet.
  • 4 retters middag inkludert i konferanspakken. Våre kokker tryller fram fantastisk mat fra lokale råvarer, her legger vi altså på en ekstra rett under middagen på hotellet.

Kontakt vår salgsdirektør Håvard Kleven for en tilpasset pakke

Eksempel på lunch-til-lunch pakke med utgangspunkt i Lindesnes Havhotell eller Rosfjord Strandhotell

fra kun kr.2290,- pr person

Konktakt oss for et tilbud

  • Lunsj
  • Møterom med kaffe, te, frukt og snacks
  • 3 retters middag
  • Overnatting
  • Frokost
  • Møterom med kaffe, te frukt og snacks
  • Lunsj

Vi tilbyr luftige møterom, de fleste med utsikt ut mot havet og med det du trenger av teknisk utstyr til både deltakerne som er med deg på møtet – og de som evt skal delta fra en annen lokasjon.

Du vil merke et tydelig fokus på personlig vertskap og på vårt velrennomerte kjøkken. Våre kokker serverer sesongens og regionens beste råvarer. Vi har som mål å tilby en matopplevelse utover det vanlige. Vi bruker lokale råvarer, sanker mat i fra naturen og benytter våre beste leverandører.

Med vår beliggenhet på bryggekanten mellom flotte sandstrender, omkranset av tre fjorder, to hav, en historisk kanal, som nærmeste nabo til fenomenet under og på vei til Norges mest kjente fastlandspunkt, Lindesnes Fyr, er rammene for også bevege seg utenfor konferanserommet gode. Relasjoner blir bygd både gjennom faglig og sosialt samvær.

Vi kan tilby et rikt utvalg aktiviteter som spiller på våre vakre omgivelser, og våre gode naboer som Under og Lindesnes Fyr. Eller vi kan pakke sammen en opplevelse hvor dere reiser ut til Lomsesanden og bruker dagen på å utforske elementene gjennom surfing, SUP turer, eller andre ting.

En konferanse på Havhotellet er noe for seg selv. Vi tror du merker det når du kommer inn døra hos oss.