Mat

På Havhotellet lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers med hovedvekt på sjømat. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg

Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke. Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.

Vi endrer vår meny både titt og stadig, i takt med sesongene og vår tilgang på lokale råvarer. Vi kan tilby både enklere retter som burger og fiskesuppe - og mer raffinerte retter av både kjøtt og fisk. Håper vår meny vil falle i smak.

À la Carte og frokost

À la Carte Restauranten er stengt i forbindelse med restriksjonene fra regjeringen. Men vi serverer naturligvis frokost til alle våre overnattingsgjester.

Annen matservering for mindre grupper kan avtales på forespørsel - kontakt med oss på 38 600 800 eller pr mail post@havhotellet.no ved spørsmål.