Høsten på Sydspissen

Vi kan alle ha bruk for litt oppmerksomhet i en travel hverdag – og kvalitetstid uten forstyrrelser. Et lite avbrekk på Sydspissen byr på muligheten til fordypning, sanserike høstturer til beins, på to hjul eller i kajakk. Nydelige matopplevelser og en nærhet til den store blå og grønne naturen.

En ramme som skapt for fordypning i seg selv og menneskene du er glad i, og ikke minst i naturen rundt oss.

Høsten er fantastisk

Både parforholdet, familie og venner kan ha bruk for litt oppmerksomhet i en travel hverdag – og kvalitetstid uten forstyrrelser. Et lite avbrekk på Sydspissen byr på mulighet til fordypning, sanserike høstturer til beins, på to hjul eller i kajakk, nydelige matopplevelser og en nærhet til den store blå naturen. En ramme som skapt for fordypning i seg selv og menneskene du er glad i, og ikke minst i naturen rundt oss.

Mulighetene er mange - rammene er helt unike!

Mat

På Havhotellet nyter vi å bo midt i matfatet, og menyen vår tar utgangspunkt i lokale smaker, råvarer og historier. Ingen andre steder er det større mangfold i den grønne og blå naturen enn nettopp her vi bor. Området rundt oss har en rik matkultur og historie som vi lærer av og lar oss inspirere av. Og Kjøkkensjef Bernt Sætre og hans team elsker å utforske de mulighetene som ligger i råvarene vi finner rett utenfor kjøkkendøren.

Tur i nærområdet

Sydspissen formelig ber om å bli utforsket til beins, på to hjul eller med kajakk eller båt. Kilometer på kilometer med turer venter på deg. Her kan du nyte den råe og ramsalte naturen på Sydspissen av Norge. Spør oss gjerne om våre favoritturer i nærområdet. Som gjest på Havhotellet nå i høst får du lånt sykler, fiskeutstyr eller kajakker helt gratis. Hos våre naboer kan du leie båt. Eller hvis du vil ha enda mer vind i luggen kan vi tilby en tur i havrafteren vår.

Høstkampanje med hyggelige priser og opplevelser inkludert i prisen

I tillegg til god og varm seng og deilig frokostbuffet får du en rekke aktiviteter inkludert i prisen.

  • Tursekk og termos med kjøkkensjefens fiskesuppe
  • Mange gode forslag til korte og lange turtips med kart - vi viser deg også flere nydelige strender for Yoga og egentrening
  • Inngang på Lindesnes Fyr. Èn inngangsbillett pr person pr opphold
  • Sup-brett er ikke bare en sommeraktivitet - prøv brettene våre på fjorden i høstbølgene
  • Ta turen innom Under sitt informasjonssenter og les om historien til bygget

Husk også at det fortsatt er ledige bord på vår fantastiske nabo Under - spesielt ukedager i høst har fortsatt noe ledig. Anbefales noe veldig!

Dobbeltrom kr.1600,-
Familierom kr.2200,-

Tilbudet må bookes direkte til oss på hotellet og gjelder alle helger i september og oktober.

Telefon 38600800 / Epost

 

Lindesnes Fyr

Alle gjester på Havhotellet får gratis inngang til vår gode nabo Lindesnes Fyr. Det er et magisk område med både en historie og bruk i dag som vil fascinere de fleste. Hver fredag i oktober og november har fyret nattomvisning med fyrvokter.

Bad

Høsten er en perfekt tid for bading. Inne kan vi by på varme temperaturer i vårt boblebad med utsikt mot havet, her er det godt å ligge når det stormer ute. Men hos oss elsker vi utebading – hele året – og høsten er vår favorittid for et bad. Vannet er frisk og godt, men ennå ganske varmt. Sola står lavere og inviterer til å legge på svøm i soloppgang eller solnedgang. Spør oss for tips til våre beste badeplasser.

Keramikk

Vi har mange gode naboer her ute på Sydspissen, og Trond og Hanne er en av disse. De har laget den nydelig keramikken du finner på under – både kunst, bordpynt og tallerkener. De har et utrolig flott verksted på den gamle kraftstasjonen på Lonebekken som ligger bare 5 minutters kjøring unna Havhotellet. Her inviterer de til keramikkurs i magiske omgivelser. Spør i resepsjonen for info.