Påsken markerer alltid startskuddet for en ny sesong her ute i havgapet.
Hvitveisen spirer, ramsløken har kommet, fiskebåtene våre er tilbake fra Lofotfiske, naturen er på sitt vakreste, ute terrassen er feiet og klar. Kokkenes kreativitet blomstrer også, og de har forberedt deilig påskemat til våre gjester.
Kom som overnattingsgjest og opplev Sydspissen på sitt beste. Nyt vår plassering midt i den blå og grønne naturen – og våre herlige naboer som Lindesnes Fyr og Jentan på Båly. Lån kajakkene våre, SUP brett, sykler eller ta beina fatt på vakre vandreturer i nærområdet. Spis deilig påskefrokost og middag i vår restaurant. Gjør som de lokale og kok påskeegg på stranda
Åpning ved kurator Merethe.
Kunstnerne er tilstede.
Kunstutstillingen er åpen fra
Skjærtorsdag til 1.Påskedag kl 10-18
Ta en liten pause i vår hyggelige lobby - eller ute i solveggen ved hotellet, og kos deg med litt varm drikke og nybakt kake eller en is.
Klikk her for booking og overnatting
Bordbestilling til 38 600 800 eller post@havhotellet.no
Langfredag kl.21:00
Bingo - kun kr.100 pr brett - bordbestilling til resepsjonen på 38600800
Kombiner gjerne Påskemusikk-bingoen med Kjøkkensjefens nydelige 3-retters Påskemeny!
Kjøkkenet har komponert en ny og deilig påskemeny som serveres i påskedagene - husk at du også kan komme og booke påskefrokost selv om du ikke bor på hotellet.
2 retters lunsj
Dagens fisk servert med selleri pure, brent nykål, rødbeter, småpoteter og smørsaus
– eller
Svinenakke med potet pure, sopp, grønnkål, kjørvel og brunsaus
Dessert
Appelsin curd, hvit sjokoganache, havrecrumble, vanilje-is
- eller
Gateau Marcel, kirsebær sorbet, kirsebær kompot og oxalis
- - -
3 retters middag
Kamskjell, selleri pure, eplesaus og jordskokk chips
- eller
Fiskesuppe med grønnsaker og ramsløk-olje
Til hovedrett serverer vi;
Påskebiff med potetterte, brokkolini, sopp og bernaise
– eller
Dagens fisk servert med selleri pure, brent nykål, rødbeter, småpoteter og smørsaus
Dessert
Appelsin curd, hvit sjokoganache, havrecrumble, vanilje-is
- eller
Gateau Marcel, kirsebær sorbet, kirsebær kompot og oxalis
Til barna laget vi gnocchi med tomatsaus og kjøtt eller kyllingnuggets, alt er selvsagt hjemmelaget av våre fantastisk dyktige kokker.