Påsken på Havhotellet 2025

Påsken markerer alltid startskuddet for en ny sesong her ute i havgapet.

Hvitveisen spirer, ramsløken har kommet, fiskebåtene våre er tilbake fra Lofotfiske, naturen er på sitt vakreste, ute terrassen er feiet og klar. Kokkenes kreativitet blomstrer også, og de har forberedt deilig påskemat til våre gjester.

Kom som overnattingsgjest og opplev Sydspissen på sitt beste. Nyt vår plassering midt i den blå og grønne naturen – og våre herlige naboer som Lindesnes Fyr og Jentan på Båly. Lån kajakkene våre, SUP brett, sykler eller ta beina fatt på vakre vandreturer i nærområdet. Spis deilig påskefrokost og middag i vår restaurant. Gjør som de lokale og kok påskeegg på stranda

- og les mer om våre favorittaktiviteter her.

ÅPNING AV KUNSTUTSTILLING SKJÆRTORSDAG kl 13

Åpning ved kurator Merethe.
Kunstnerne er tilstede.

Kunstutstillingen er åpen fra
Skjærtorsdag til 1.Påskedag kl 10-18

Årets kunstnere:

  • Dag Telhaug
  • Jahn Raymond Tjelland
  • Trond Skog
  • Hanne Tyholdt
  • Jan Christian Hvistendahl
  • Villsauskinn, Kristine Ariansen
  • Klara Pihl
  • Hans Buch Iversen

Ta en liten pause i vår hyggelige lobby - eller ute i solveggen ved hotellet, og kos deg med litt varm drikke og nybakt kake eller en is.

Klikk her for booking og overnatting

MATSERVERING I PÅSKA

  • Påskefrokost kl 08-11:30
    Skjærtorsdag til 2.påskedag (kr.225)
    Minner om at frokost kan kjøpes selv om man ikke bor på hotellet
  • Ala Carte servering alle dager kl 13-21
  • 2 retters påskelunsj kl 13-16
    Skjærtorsdag til 1.påskedag
    (voksen kr.375 / barn kr.195)
  • 3 retters påskemiddag
    Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften kl.13-21
    1.påskedag kl.13-18
    (voksen kr.675 / uten forrett kr.575 / barn kr.375)

Bordbestilling til 38 600 800 eller post@havhotellet.no

Maias Påskemusikk-bingo!

Langfredag kl.21:00

Bingo - kun kr.100 pr brett - bordbestilling til resepsjonen på 38600800

Kombiner gjerne Påskemusikk-bingoen med Kjøkkensjefens nydelige 3-retters Påskemeny!

Påskemenyen

Kjøkkenet har komponert en ny og deilig påskemeny som serveres i påskedagene - husk at du også kan komme og booke påskefrokost selv om du ikke bor på hotellet.

2 retters lunsj
Dagens fisk servert med selleri pure, brent nykål, rødbeter, småpoteter og smørsaus

– eller
Svinenakke med potet pure, sopp, grønnkål, kjørvel og brunsaus

Dessert
Appelsin curd, hvit sjokoganache, havrecrumble, vanilje-is

- eller
Gateau Marcel, kirsebær sorbet, kirsebær kompot og oxalis

- - -

3 retters middag
Kamskjell, selleri pure, eplesaus og jordskokk chips

- eller
Fiskesuppe med grønnsaker og ramsløk-olje

Til hovedrett serverer vi;
Påskebiff med potetterte, brokkolini, sopp og bernaise

– eller
Dagens fisk servert med selleri pure, brent nykål, rødbeter, småpoteter og smørsaus

Dessert
Appelsin curd, hvit sjokoganache, havrecrumble, vanilje-is

- eller
Gateau Marcel, kirsebær sorbet, kirsebær kompot og oxalis

Til barna laget vi gnocchi med tomatsaus og kjøtt eller kyllingnuggets, alt er selvsagt hjemmelaget av våre fantastisk dyktige kokker.