Påsken på Havhotellet

Viruset gjør det ikke enkelt for oss alle sammen. Vi som hele tiden ønsker å få til noe hyggelig sammen. De siste restriksjonene fra regjeringen gjør at vi enda en gang må endre på planene våre for påsken. Men denne gangen avlyser vi ikke. Vi utsetter! Vi utsetter påsken til alt blir bedre. Kanskje vi kan få til en påskeutstilling i mai?

Påsken markerer uansett startskuddet for en ny sesong her ute i havgapet. Hvitveisen spirer, ramsløken har kommet, fiskebåtene våre er tilbake fra Lofotfiske, naturen er på sitt vakreste. Når vi nå må stenge hotellet i Påsken, så holder vi motet oppe ved å si at vi heller utsetter den, fremfor å avlyse den! Vi kommer tilbake til hvordan vi løser det praktiske, men vi ser så veldig frem til å kunne ta dere i mot igjen.


Når vi åpner igjen gleder vi oss til å invitere dere som overnattingsgjest. Opplev Sydspissen på sitt beste, og nyt vår plassering midt i den blå og grønne naturen – og våre herlige naboer som Lindesnes Fyr og Jentan på Båly. Lån kajakkene våre, SUP brett, sykler eller ta beina fatt. Spis deilig frokost og middag i vår restaurant. Vi pakker gjerne en piknikkurs til deg.