Påsken fra kr.650 pr personPåsken på Havhotellet 2023

Påsken markerer alltid startskuddet for en ny sesong her ute i havgapet.

Hvitveisen spirer, ramsløken har kommet, fiskebåtene våre er tilbake fra Lofotfiske, naturen er på sitt vakreste, ute terrassen er feiet og klar. Kokkenes kreativitet blomstrer også, og de har forberedt deilig påskemat til våre gjester.

Kom som overnattingsgjest og opplev Sydspissen på sitt beste. Nyt vår plassering midt i den blå og grønne naturen – og våre herlige naboer som Lindesnes Fyr og Jentan på Båly. Lån kajakkene våre, SUP brett, sykler eller ta beina fatt på vakre vandreturer i nærområdet. Spis deilig påskefrokost og middag i vår restaurant. Gjør som de lokale og kok påskeegg på stranda

- og les mer om våre favorittaktiviteter her.

 

 

Kom som dagsgjest - besøk vår kunstutstilling, nyt et deilig påskemåltid, eller kanskje bare dagens hjemmebakte kake og en god kopp baristakaffe, ta deg en tur på Lindesnes Fyr. Det å oppleve dyktige sørlandske kunstnere + nydelig natur i full blomstring + deilig mat av lokale råvarer tror vi gjør noe med deg. En perfekt påskedag!

MATSERVERING I PÅSKA

  • Påskefrokost kl 08-11:30 – Skjærtorsdag til 2.påskedag (kr.225,-)
  • Ala Carte servering kl 13-21 – 31.mars til 5.april.
  • 2 retters påskelunsj kl 13-16 – Skjærtorsdag til 1. påskedag (voksen kr345,- / barn kr.195,-)
  • 3 retters påskemiddag kl 16-21 – Skjærtorsdag til 1. påskedag (voksen kr.675,- / uten forrett kr.575,- / barn kr.375,-)

  • Påskekafè i Lobbyen Skjærtorsdag til 1. påskedag – sett deg ned i vår hyggelige lobby eller ute i solen, og kos deg med våre småretter.

    Sandwich m/kylling, Jarlsberg, salsaverde, tomat, spinat, aioli
    Påskevaffel med appelsincurd og sjokolade
    Dagens kake eller bakst
    Hjemmelaget kakao med krem
    God kaffe fra baristamaskinen

Bordbestilling til 38 600 800 eller post@havhotellet.no

Påskemenyen

Vår nye kjøkkensjef Bernt Sæthre har komponert en ny og deilig påskemeny som serveres i påskedagene - husk at du også kan komme og booke påskefrokost selv om du ikke bor på hotellet.

Lunsj

Dagens fangst, rosenkål, grønne erter, sellerirotpurè, småpoteter, blåskjellsaus
(a: fisk, bløtdyr, melk)

Bringebærfromasj, melkesjokoladeis, mandelkake
(a: melk, egg, gluten, nøtter)

Kveld

Speka laks fra Farsund, agurk, eple, pepperrotkrem
(a: fisk, melk, gluten)

Lammestek, bakte rotgrønnsaker, lammesaus, småpoteter
(a: melk)

Sitruskake, appelsincurd, kremostsorbet
(a: egg, gluten, melk, nøtter)

Klikk her for booking og overnatting

ÅPNING AV KUNSTUTSTILLING SKJÆRTORSDAG (6.april) kl 13

Åpning ved kurator Merethe.
Kunstnerne er tilstede.

Kunstutstillingen er åpen fra Skjærtorsdag til 1.Påskedag kl 10-18


Årets kunstnere:

  • Jahn Raymond Tjelland
  • Kurt Vallenes
  • Dag Telhaug
  • Trond Skog
  • Hanne Tyholdt
  • Bjørn Aurebekk
  • Manneraak
  • Inga Gjedrem
  • Mette Lilletvedt
  • Kristine Tønnesland Ariansen