Samling på Under

Vi tilrettelegger det meste her på Sydspissen. Også en samling med middag eller lunch på Under.

Et besøk på Under er spektakulært og spesielt. På hotellet tilpasser vi rammene for konferansen, fagsamlingen eller møtet ditt slik du ønsker det. Vi strekker oss langt for å gi hotellrom med utsikt mot Under og opplevelsen som venter. Om dere ønsker kan vi også tilby et foredrag der vi forteller litt om bakgrunnen og historien til prosjektet.

Vi har egne tilrettelagte priser og meny for grupper, og vi kan servere opp til 80 personer på Under, der alle vil få en del av mystikken og magien man får ved å spise 5.5 meter under havoverflaten.

Lunchen på hotellet kan også byttes ut med en tilrettelagt lunch på Under. Da justerer vi ned antall retter i menyen og gjør en litt mer effektiv presentasjon av rettene, slik at det passer godt inn i den videre møtedagen deres.

Vi legger også til rette for studenter og skolebesøk - både for å skape nysgjerrighet til mathistorie, men også for havrommets spennende muligheter.

Styremøte, strategisamling, fagsamling, personalsamling, ledermøte. Eller bare et møte der dere har behov litt miljøforandring? En kombinasjon av Under og Havhotellet kan benyttes av både små og store grupper.

Et eksempel på en samling med middag på Under kan best beskrives slik som dette:

Ved innsjekk ønskes du velkommen av vårt vertskap på Havhotellet, og vi strekker oss langt for å gi hotellrom med utsikt mot under og opplevelsen som venter.

  • Dagens lunsj på Havhotellet
  • Ettermiddagspause med «noe å bite i»
  • Kvelden på under
    Vi starter i lobbyen og spaserer sammen mot Under. Her blir dere møtt av kveldens vert som gir dere litt historiefortelling om bygget, livet rundt oss - og matfilosofien vår. I baren blir det servert ønsket drikke - før vi går ned i selve restauranten. Kjøkkenet vårt har satt sammen en fantastisk konferansemiddag, med flere spennende serveringer. Etter middagen vandrer vi under stjernene tilbake til Havhotellet, der baren er åpen for videre festligheter.
  • Overnatting i enkeltrom
  • Frokost
  • Lunsj på Havhotellet før avreise

Kontakt resepsjonen for et tilbud som er tilrettelagt for din gruppe

post@havhotellet.no eller 38600800

Les mer om under