Sommeren på Sydspissen

Et lite avbrekk på Sydspissen byr på mulighet til fordypning, sanserike turer til beins, på to hjul eller i kajakk, nydelige matopplevelser og en nærhet til den store blå naturen. En ramme som skapt for fordypning i seg selv og menneskene du er glad i, og ikke minst i naturen rundt oss.

Sommeren er fantastisk

Se sola stå opp fra hotellrommet eller ta med en kaffekopp ut på stranda eller en liten fjellknaus i nærområde. Se sola ta farvel fra det gamle kullblusset på Lindesnes Fyr mens himmelen settes i brann, og få med deg overgangen til en stjernehimmel med fyrlys utover horisonten. Og ikke minst – nyt dagslyset og den høye himmelen her ute men turer i magisk vakker natur.


Mat

Kjøkkensjefen på Havhotellet serverer måltidsopplevelser med basis i sesongens beste råvarer. Fisken kommer fra lokale fiskebåter, kjøtt – egg og meieriprodukter kommer fra dyr som i stor grad er lokale og som har levd et godt liv. Brødet vårt er hjemmebakt. Her får du nyte omgivelsene også med smakssansen. Alltid servert med et smil.

Tur i nærområdet

Sydspissen formelig ber om å bli utforsket til beins, på to hjul eller med kajakk eller båt. Kilometer på kilometer med turer venter på deg. Her kan du nyte den råe og ramsalte naturen på Sydspissen av Norge. Spør oss gjerne om våre favoritturer i nærområdet. Som gjest på Havhotellet får du lånt sykler, fiskeutstyr eller kajakker helt gratis. Hos våre naboer kan du leie båt.


Lindesnes Fyr

Alle gjester på Havhotellet får gratis inngang til vår gode nabo Lindesnes Fyr. Det er et magisk område med både en historie og bruk i dag som vil fascinere de fleste.


Bad

Bading kan du gjøre hele året. Inne kan vi by på varme temperaturer i vårt boblebad med utsikt mot havet, her er det godt å ligge når det stormer ute. Men hos oss elsker vi utebading – hele året. Vannet er friskt og godt. Spør oss for tips til våre beste badeplasser.

Keramikk

Vi har mange gode naboer her ute på Sydspissen, og Trond og Hanne er en av disse. De har laget den nydelig keramikken du finner på under – både kunst, bordpynt og tallerkener. De har et utrolig flott verksted på den gamle kraftstasjonen på Lonebekken som ligger bare 5 minutters kjøring unna Havhotellet. Her inviterer de til keramikkurs i magiske omgivelser. Spør i resepsjonen for info.