Mat og drikke

På Havhotellet nyter vi å bo midt i matfatet, og menyen vår tar utgangspunkt i lokale smaker, råvarer og historier. Ingen andre steder er det større mangfold i den grønne og blå naturen enn nettopp her vi bor.

Området rundt oss har en rik matkultur og historie som vi lærer av og lar oss inspirere av. Og Kjøkkensjef Stefan Senicanin og hans team elsker å utforske de mulighetene som ligger i råvarene vi finner rett utenfor kjøkkendøren.

Åpningstider i restaurantene

Vår Ala Carte meny følger sesongen her ute på Sydspissen, du kan alltid få dagens fangst fra fiskemottaket som ligger ved siden av oss på brygga, eller en smak fra den grønne naturen som omgir oss. Maten er alltid servert med et smil.

Restauranten er åpen
Mandag til fredag fra kl.1600
Lørdager fra kl.1300
Stengt søndager

Laboratoriet

En måltidsopplevelse som fokuserer på nærhet til kokkene, til råvarene og til historiene som ligger bak hver rett. Vi elsker å fortelle de gode historiene om maten vi lager, og endelig har vi fått et rom som er laget spesielt for dette! Det er et åpent kjøkken, og et areal som skal romme både kunnskapsdeling, inspirasjon og lek med råvarer. Åpent etter avtale.

Lobby og Barområde

Vårt koselige lobby og barområde er det første du møter når du ankommer oss på Havhotellet. Her inviteres du til å sitte ned og nyte en god drink, et glass champagne eller ta en øl.